PRODİGİES

Kurumumuz Prodigies Türkiye tarafından sertifikalı uygulama okuludur. 

Erken çocukluk,okul öncesi, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklar için hazırlanmış, Amerika başta olmak üzere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Çin, Japonya, Hindistan, Güney Afrika, Almanya, İngiltere, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde okul (milletlerarası okullar, kolejler,devlet okulları), sanat merkezleri ve müzik atölyelerinde uygulanan uluslararası 1 - 13 yaş Erken Dönem Müzik Eğitimi. ProdigiesMusic Eğitimi alan öğrenciler, eğitim sonunda deskbelleri ile çalabilecekleri engin bir repertuara sahip olmanın yanında, edindikleri tekniği piyano başta olmak üzere ukulele, recorder (blok flüt), perküsyon (vurmalı çalgılar) gibi birçok enstrümana entegre edebilmektedir. 

Her bir ders için özel hazırlanmış, eğlenceli animasyonlarla Temel Solfej Eğitimi alan öğrenciler, 3(üç) haftanın sonunda Ritim - Tartım, 8(sekiz) haftanın sonunda Dikte - Duyma çalışmalarının yanında, belirli aralıklarla Beste - Kompozisyon ve Hand- Sign melodi çalışmaları ile müzikal becerilerini en üst düzeye çıkarabilmektedir. Sadece bir müzik ve nota eğitimi olmayan ProdigiesMusic, öğrencilere erken öğrenme çağında enternasyonel müzik anlayışıyla tanışma, İngilizce’yi müzik alanında da kullanarak doğal süreçte yabancı dilini pekiştirme, sistematik biçimde ilerleyen eğlenceli müfredat yapısı ve Prodigies Deskbellerin kusursuz (440 Hz) soundları ile bütüncül bir müzik ve nota eğitimi imkanı sunmaktadır.

Müziği Sadeleştirme ; Prodigies, müziği öğretmek için sayıları, renkleri, solfej isimlerini ve şifreleri kullanır. Bu teknik, müziği karmaşık yapıdan uzaklaştırır, müziğin temellerini öğrenmek için daha basit ve anlaşılır hale getirir. Bireysel Notalara Maruz Kalma ; Çocuklar işitsel gelişimleri için, kritik dönemleri boyunca bireysel notalara ve küçük nota gruplarına odaklanır. Bu durum, çocukların genel formlarını kazandıkları yıllarda tipik bir piyano dersinden daha fazla müzikal öğrenmeye izin verir. Hatasız Öğrenme ; Prodigies çocuklar için renkli, erişilebilir ve eğlenceli müzik derslerinden oluşmaktadır. Video serileri uyum içinde şarkı söylemeye, ses perdesi ve ritim için iyi bir his geliştirmeye yönelik pratik bir yaklaşıma odaklanmıştır. ProdigiesMusic Sistemi, çocukların çalınan ve duyulan notaların hangi notalara ait olduğunu hisseden kulağa (Absolute Pitch) sahip olmalarını ve bu becerilerini geliştirmelerini sağlar. Beyin Temelli Müzik Öğretimi ; ProdigiesMusic Sistemi, el işaretleri ile solfej yapılarak kinestetik öğrenmeyi sağlar. Müziğin sayılarla (scale degrees), nota isimleriyle (C,D,E), el işaretleri ve renklerle (Hand-Sign & Colours) öğrenilmesini sağlar. Müziğe Kolay Erişebilme ; ProdigiesMusic Sisteminde çalınması kolay enstrümanlar (deskbell, boomwhackers,xylophone, resonator bells v.b.), konseptler ve video animasyonlar müziği daha erişilebilir hale getirir.